Αυτοκίνητο

Προστατεύστε τον εαυτό σας και τα περιουσιακά σας στοιχεία στο δρόμο. Απολαύστε και οδηγήστε με ησυχία του μυαλού, γνωρίζοντας ότι είστε πλήρως καλυμμένοι σε περίπτωση ατυχήματος ή κλοπής!

Αυτοκίνητο

Προστατεύστε τον εαυτό σας και τα περιουσιακά σας στοιχεία στο δρόμο. Απολαύστε και οδηγήστε με ησυχία του μυαλού, γνωρίζοντας ότι είστε πλήρως καλυμμένοι σε περίπτωση ατυχήματος ή κλοπής!

Δεν χρειάζεται να προβληματιζόμαστε
και στον δρόμο! ​

Διαλέγω BeSecured

Για να έχω

Μετακινούμαστε καθημερινά. Τα οχήματά μας είναι πια προέκταση του εαυτού μας, μας ανοίγουν τους δρόμους της ελευθερίας, της δουλειάς, της οικογένειας, της χαράς. Αλλά και της υπευθυνότητας, του σεβασμού, της ασφάλειας. Για όποιο λόγο και αν οδηγείτε, όπου και αν πηγαίνετε, χρειάζεστε τη σιγουριά ότι θα φτάσετε με ασφάλεια στον προορισμό σας, ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε παρουσιαστεί στο δρόμο σας με τον πιο αποτελεσματικό και αξιόπιστο τρόπο. Χρειάζεστε υπηρεσίες που σας εξασφαλίζουν, όχι μόνο στα απρόοπτα, αλλά σας διευκολύνουν σε κάθε πτυχή της μετακίνησης. Υπηρεσίες που ξεπερνούν τα παραδοσιακά όρια της ασφάλισης, που σας κάνουν να απολαμβάνετε κάθε διαδρομή. Υπηρεσίες που βασίζονται στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Η καινοτομία έχει μπει στη ζωή μας, βελτιώνει την καθημερινότητά μας και μας εκπλήσσει σε κάθε στροφή του δρόμου.

Την καλωσορίζουμε με συνοδηγό την INTERAMERICAN!

Προγράμματα τα οποία προσφέρουν ευελιξία, για να προσαρμόζετε την ασφάλεια στις δικές σας ανάγκες. Μέσα από διαφορετικά εναλλακτικά σχέδια και προγράμματα, μπορείτε να αποκτήσετε όσες καλύψεις επιθυμείτε για το όχημά σας.

Yπηρεσίες που σας εξασφαλίζουν, όχι μόνο στα απρόοπτα,
αλλά σας διευκολύνουν σε κάθε πτυχή της μετακίνησης. ​

Οδική Βοήθεια

Η παροχή Οδικής Βοήθειας από σύγχρονα ιδιόκτητα μέσα, το εξειδικευμένο προσωπικό, η άμεση & άριστη εξυπηρέτηση και οι διεθνείς συνεργασίες κάνουν τη διαφορά.

Σε περίπτωση ατυχήματος όλα γίνονται εύκολα, γρήγορα και απλά! Η INTERAMERICAN αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες, όπως καταγραφή, δηλώσεις, μεταφορά σε συνεργείο, επισκευή κι αποζημίωση.

 

Εφαρμογή Drive On

Οδική Βοήθεια INTERAMERICAN 24/7 κοντά σας με ένα κλικ στο κινητό σας

Οποιαδήποτε στιγμή τη χρειαστείτε, εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά και να προσδιορίσετε την τοποθεσία σας, η Οδική Βοήθεια της INTERAMERICAN σας βρίσκει και έρχεται κοντά σας.

Carpoint

Όλες οι υπηρεσίες αυτοκινήτου σε ένα σημείο Οι πρότυπες μονάδες αποζημίωσης και επισκευής CAR POINT σε 8 σημεία πανελλαδικά, φέρνουν την πιο αξιόπιστη επιλογή στη διαχείριση και αποκατάσταση ζημιών αυτοκινήτου.

Φωτεινάκη Κωνσταντίνα

Θεοδωρόπουλος Νίκος

Θεοδωρόπουλος Μάνος

Στείλτε μας online!

Στείλε μας μέσω της online φόρμας επικοινωνίας για ραντεβού ή για οποιαδήποτε απορία σας κα σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!